divendres, 14 de juny del 2013

FULLETÓ CONTRA LES RETALLADES


Fulletó contra les retallades!


PER UNA SANITAT PÚBLICA DE QUALITAT PER LA NOSTRA SALUT!


  • A partir del mes d' agost els CAPs de Sabadell només obriran de 8 del matí a 3 de la tarda. I a partir de setembre es possible que no recuperi l'horari normal. 
  • L’ EXCLUSIÓ sanitària, l'assistència en funció de la cotització a la SS i l'estat de residència (Apartheid sanitari), ja s'aplica des de fa uns mesos. 
  • El TEMPS D’ESPERA per ser atès a l'especialista de l’atenció primària no ha parat d'augmentar. Cada vegada hi ha menys personal sanitari per atendre la mateixa població. 
  • Els malalts domiciliaris s'estan derivant a les mútues privades sense que es donin explicacions per fer-ho. 
  • D’amagat Sant Fèlix està passant de ser de l’Institut Català de la Salut (ICS), organisme públic, per formar part de l’Hospital Taulí de Sabadell, consorci sanitari públic-privat. Especialitats que fins ara atenia l'ICS s'han regalat a mútues privades. Exemple: MUTUAM ara atén als malalts geriàtrics. S’està fragmentant l’Institut Català de la Salut en petites empreses i s’està introduint el sector privat en la seva gestió. 
  • No volem hospitals públics per a POBRES i hospitals públics privatitzats per a RICS.



La Sanitat la paguem amb els nostres impostos, ningú ens l’ha regalat. Tampoc volem caritat. Volem que els nostres impostos s’utilitzin preferentment per sanitat, educació, pensions, dependència, serveis socials, etc. Rescaten els bancs, empreses privades, amb diners públics i mentrestant RETALLEN els serveis socials que utilitzem normalment totes. Si creus que cada dia serà més difícil i costós anar al metge. Que fins i tot pot arribar un dia que et quedis sense atenció mèdica. Si creus que cada vegada tindràs que esperar més per que et programin una visita i també per que et visitin. Aleshores, què esperes!!

MOU-TE !!!
     RECLAMA !!!
          MOBILITZA’T !!!

LA SALUT ÉS UN DRET, NO UN NEGOCI LA SALUT NO ES VEN, ES DEFENSA

Les retallades continuen. Ara toca les PENSIONS
Sanitat Sabadell 15M
Web:http://sanitatsabadell15m.blogspot.com/ Facebook: Sanitat Sabadell 15M
Twitter: @SanitatSBD15M